Info

Openingstijden: 

10:00 tot 17:00

Locatie:

Martini Plaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen


Catwalk
De eerste show start om 12.15. Daarna zijn er shows om 13.30, 14.30 en 15.30.

Parkeren
Tegenover en rondom de Martiniplaza is veel parkeermogelijkheid. Bij de Martiniplaza staan verkeersregelaars om dit in goede banen te leiden.
Parkeren in de garage tegenover Martini Plaza kost € 2,10 per uur met een max van €  12,- . De naastgelegen parkeerterrein tussen de kantoren kosten €7,50 per dag.

Op zondag kun je ook gratis parkeren op P+R Hoogkerk aan de Peizerweg. Dit is kostenloos. De Autosalon heeft een bus ingezet die pendelt tussen deze P+R en MartiniPlaza: elk half uur vertrekt er een bus vanaf 11.30. De laatste bus terug is om 17.30 uur.


Met de auto?
Op dit moment wordt druk gewerkt aan de zuidelijke ringweg. Dit heeft tot gevolg dat Martiniplaza voorlopig uitsluitend bereikbaar is via de Paterswoldseweg. Bekijk vóór je vertrek de actuele situatie.


Openbaar Vervoer
MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen. Plan uw reis voor de actuele dienstregeling of bekijk de looproute van het NS-station Groningen naar MartiniPlaza.

Meer info over bereikbaarheid is te vinden op de website van het Martini Plaza. Klik hier.
 

FOLLOW US: