De Car Catwalk wordt mede mogelijk gemaakt door Vredestein!

09 Februari 2023
De Car Catwalk wordt mede mogelijk gemaakt door Vredestein!

Vredestein is als nieuwe sponsor aanwezig op de eerste editie van Autosalon van het Noorden welke plaatsvindt op 25 en 26 februari in Martiniplaza in Groningen.

Over Vredestein

Het premium bandenmerk Vredestein is dankzij haar 110 jaar oude geschiedenis marktleider op het gebied van eersteklas bandenontwerp en -productie. Vredestein is continu op zoek naar de perfecte rijervaring.

Sinds de introductie van allseason-banden begin jaren negentig is Vredestein toonaangevend op deze markt. De benadering van bandenontwerp en -prestaties heeft van Vredestein een toonaangevende fabrikant van allseason-banden gemaakt, het snelst groeiende segment voor de industrie in Europa. Vredestein blijft de kennis van winter- en zomerbanden benutten om bekroonde vierseizoenenproducten te produceren die onder alle omstandigheden topprestaties leveren.

 

Vredestein design

Vredestein begrijpt het belang van het observeren van de behoeften van vandaag om de kansen van morgen te identificeren, en onze voortdurende investering in R&D zorgt ervoor dat zij haar eigen innovatietraject kunnen blijven bepalen. Ontwikkel de trends van de toekomst en stel het tempo voor de bandenindustrie vast in de zoektocht naar de perfecte rijervaring met elk nieuw ontwerp.

TICKETS

FOLLOW US: