Gloednieuwe Lamborghini Revuelto aanwezig!

Gloednieuwe Lamborghini Revuelto aanwezig!

Deze gloedniewe Lamborghini Revuelto zal te zien zijn tijdens Auto Salon van het Noorden. Tijdens Autosalon van het Noorden kun je genieten van een dag met honderden hypercars, supercars, oldtimers en nog veel meer!

 

Wat moet je weten over de Lamborghini Revuelto?

De Lamborghini Revuelto is de eerste plug-in hybride van Lamborghini, maar behoudt hij nog steeds zijn welbekende 6.5L V12 uit de Lamborghini Aventador. Samen met de V12 en de 3 elektromotoren produceert de Revuelto maar liefst 1001 pk en hoopt hiermee te concurreren met de Ferrari SF90. Het prijskaartje van deze Revuelto is ook niet mals. Deze Revuelto kost namelijk bijna 700.000 euro. Dit mag je niet missen!

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Supercars, Performance auto's, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de carcatwalkshows die ieder uur gegeven worden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

FOLLOW US: