Hypercar: Aston Martin V12 Speedster aanwezig!

Hypercar: Aston Martin V12 Speedster aanwezig!

Tijdens Autosalon van het Noorden kun je genieten van een dag met honderden hypercars, supercars, oldtimers en nog veel meer. Een van de aanwezige auto's op dit evenement is de Aston Martin V12 Speedster van meer dan 1 miljoen euro!

 

Wat moet je weten over de Aston Martin V12 Speedster?

Het design van de Aston Martin V12 Speedster is voortgeboorduurd op de Le mans winnende DBR1 uit 1959. De V12 Speedster is net zoals dit model niet voorzien van een vooruit en een dak, maar dat is ook precies wat deze auto uniek maakt. Van dit exemplaar zullen slechts 88 exemplaren gebouwd worden, wat ervoor zorgt dat het prijskaartje niet mals is. Deze auto kost namelijk meer dan 1 miljoen euro op Nederlands kenteken! Dit mag je niet missen! Bestel nu je tickets via onderstaande knop.

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Supercars, Performance auto's, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de carcatwalkshows die ieder uur gegeven worden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

 

FOLLOW US: