Jaguar XJ220 aanwezig!

Jaguar XJ220 aanwezig!

Voor de Autosalon van het Noorden mogen wij de eerste aanwezige auto aankondigen. De eerste editie van de Autosalon van het Noorden was geslaagd. In Martini Plaza in Groningen zag je honderden van de dikste en meest exclusieve auto's, supercars, hypercars en performance-kanonnen, evenals klassieke wagens zoals de Ferrari F40 en Ferrari Enzo. Ook dit jaar zullen er weer unieke klassiekers te zien zijn, waaronder deze Jaguar XJ220!

 

Wat moet je weten over de Jaguar XJ220?

De Jaguar XJ220, die zijn naam dankt aan de verbluffende topsnelheid van 220 mph, wat omgerekend 354 km/u is, werd geproduceerd van 1992 tot 1997 en is gelimiteerd tot slechts 350 exemplaren. Inmiddels is de prijs van deze auto ook behoorlijk gestegen. Zo kon je deze auto in 1989 voor 450.000 euro op de kop tikken en betaal je nu minimaal 700.000 euro voor deze auto. Naast de prijs en de gelimiteerdheid van deze auto is de Jaguar XJ220 ook nog eens voorzien van een 6,2-liter V12-motor en vleugeldeuren, wat het de perfecte supercar maakte voor die tijd!

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Supercars, Performance auto's, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de carcatwalkshows die ieder uur gegeven worden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

 

 

 

FOLLOW US: