Lamborghini Aventador Vorsteiner aanwezig

Lamborghini Aventador Vorsteiner aanwezig

Autosalon van het Noorden zal zich veelal kenmerken door de enorme diversiteit in verschillende auto's die aanwezig zullen zijn. Zo kun je je opmaken voor allerlei disciplines zoals hypercars,  supercars, autosport, tuning, muscle cars en nog veel meer. In dit nieuwsartikel kijken we naar de Lamborghini Aventador Vorsteiner, die verre van standaard is.

Wat moet je weten over deze Lamborghini Aventador Vorsteiner?

Deze prachtige 2 tone Lamborghini Aventador LP700-4 zal aanwezig zijn tijdens Autosalon van het Noorden . De eigenaar van deze Aventador, ook wel bekend als Candy_Apple_Aventador, heeft zijn Lamborghini voorzien van een Carbon Vorsteiner pakket en underglow! Onder de motorkap van de Aventador Vorsteiner blijft de krachtige 6.5-liter V12-motor trouw aan het Lamborghini-DNA, met een adembenemend vermogen van meer dan 700 pk. Dit vermogen wordt gekoppeld aan een verfijnde zevenversnellingsbak die naadloos schakelt en de auto in staat stelt om in slechts 2,9 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren. De topsnelheid ligt op een indrukwekkende 350 km/u, waardoor de Aventador Vorsteiner niet alleen een visuele sensatie is, maar ook een brute krachtpatser op de weg. Kom jij deze prachtige Aventador bewonderen?

Wat kun je verwachten tijdens Autosalon van het Noorden?
Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Hypercars, supercars, performance kanonnen, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de shows op de Car Catwalk, die ieder uur worden gehouden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: