Porsche 992 GT3 RS met unieke kleur aanwezig

Porsche 992 GT3 RS met unieke kleur aanwezig

Na de eerder aangemelde Porsche 992 GT3 RS Weissach, is er nu ook een normale versie van de 992 GT3 RS aangemeld. Iets wat meteen in het oog springt is de kleur waarin deze Porsche opgeleverd is. Het is een soort donkergroene kleur die de naam 'olive green' draagt en lijkt enigzins op een groene kleur van het leger. 

Wat moet je weten over deze Porsche 992 GT3 RS?

De 992 GT3 RS wordt aangedreven door een atmosferische 4.0-liter zescilinder boxermotor die 525 pk levert. Deze hoogtoerige motor is gekoppeld aan een zeventraps PDK-transmissie, wat zorgt voor razendsnelle schakelovergangen en een indrukwekkende acceleratie. De auto sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden en bereikt een topsnelheid van 296 km/u. Wat de 992 GT3 RS echt onderscheidt, is de geavanceerde aerodynamica. De auto beschikt over een grote verstelbare achtervleugel, een opvallende diffuser en diverse luchtinlaten en -uitlaten die samen zorgen voor maximale downforce en optimale koeling van de motor en remmen. De brede wielkasten en agressieve styling benadrukken het race-DNA van de auto. De auto is voorzien van adaptieve dempers, een actieve achterasbesturing en geavanceerde tractie- en stabiliteitscontrolesystemen die de grip en stabiliteit verbeteren, zelfs bij hoge snelheden en in scherpe bochten.

Wat kun je verwachten tijdens Autosalon van het Noorden?
Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Hypercars, supercars, performance kanonnen, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de shows op de Car Catwalk, die ieder uur worden gehouden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: