Porsche 992 GT3 RS Weissach Package aanwezig!

Porsche 992 GT3 RS Weissach Package aanwezig!

Tijdens Autosalon van het Noorden kun je genieten van een dag met honderden hypercars, supercars, oldtimers en nog veel meer. Een van de aanwezige auto's op dit evenement is de Porsche 992 GT3 RS Weissach Package.

 

Wat moet je weten over de Porsche 992 GT3 RS?

De Porsche 992 GT3 RS is de nieuwste generatie van de Porsche 911 GT3 RS reeks en is de meest gewilde supercar van het moment. Door zijn extreme uiterlijk is dit een echte straatlegale raceauto. Het prijskaartje van de Porsche 992 GT3 RS is ook niet mis. Je betaalt voor het meest simpele exemplaar maar liefst 365.000 euro en gaat met de nodige opties al snel over de 400.000 euro heen. Het vermogen van deze auto ligt op 525 pk wat niet extreem veel is voor een moderne supercar maar de focus van dit model ligt ook voornamelijk op de circuitervaring. Met de 4e tijd op de Nürburgring is hier geen gebrek aan. 

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Supercars, Performance auto's, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de carcatwalkshows die ieder uur gegeven worden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

FOLLOW US: