Rolls Royce Cullinan aanwezig!

Rolls Royce Cullinan aanwezig!

Tijdens Autosalon van het Noorden kun je genieten van een dag met honderden hypercars, supercars, oldtimers, maar er is ook plaats gereserveerd voor echte luxe. De Rolls-Royce Cullinan is een van de meets luxueuze SUV's van het moment en zal te zien zijn op de Autosalon van het Noorden.

 

Wat moet je weten over de Rolls-Royce Cullinan?

Als je aan luxueuze auto's denk dan komt al snel de naam Rolls-Royce in je op. De Rolls-Royce Cullinan is een luxe SUV en is met een prijskaartje van een half miljoen euro een van de duurste SUV's van het moment. Het draait bij de Cullinan allemaal om comfort en luxe. Zo kun je deze 2660 kilo wegende wagen met 1 vinger besturen en is de V12-motor zo stil dat je er een euro munt op kunt laten balanceren. Luxer dan dit wordt het niet!

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Hypercars, supercars, performance kanonnen, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de shows op de Car Catwalk, die ieder uur worden gehouden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

FOLLOW US: