Unieke Ferrari 488 Pista aanwezig

Unieke Ferrari 488 Pista aanwezig

De Italiaanse automerken zullen tijdens de Autosalon van het Noorden erg goed vertegenwoordigd zijn in het Martiniplaza. Na enkele aangemelde Lamborghini's druppelen er ook steeds meer Ferrari's het aanmeldsysteem binnen. In dit nieuwsartikel kijken we dan ook naar een van de bekendere Ferrari's van de afgelopen jaren, namelijk de Ferrari 488 Pista. 

Wat moet je weten over deze Ferrari 488 Pista?

Onder de motorkap van de 488 Pista ligt een krachtige 3.9-liter twin-turbo V8-motor, die maar liefst 710 pk en 770 Nm koppel produceert. Deze motor is gekoppeld aan een geavanceerde zevenversnellingsbak met dubbele koppeling (F1 DCT), waardoor de auto razendsnel accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 2,85 seconden. De topsnelheid van de 488 Pista ligt boven de 340 km/u, wat hem een van de snelste productieauto's van Ferrari maakt. De aerodynamica is geoptimaliseerd met behulp van technologie├źn zoals de "S-Duct" aan de voorkant, die de luchtstroom over de auto verbetert en downforce genereert. Koolstofvezelcomponenten verminderen het gewicht en dragen bij aan de verbeterde aerodynamica, terwijl de agressieve styling en de prominente achterspoiler de sportieve uitstraling benadrukken die inherent is aan elke Ferrari Pista.

Wat kun je verwachten tijdens Autosalon van het Noorden?
Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Hypercars, supercars, performance kanonnen, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de shows op de Car Catwalk, die ieder uur worden gehouden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: