Zeldzame Lamborghini Aventador SVJ 63 aanwezig!

Zeldzame Lamborghini Aventador SVJ 63 aanwezig!

Tijdens Autosalon van het Noorden kun je genieten van een dag met honderden hypercars, supercars, oldtimers en nog veel meer. Een van de aanwezige auto's op dit evenement is de zeldzame Lamborghini Aventador SVJ 63.

 

Wat moet je weten over deze Lamborghini Aventador SVJ?

De Lamborghini Aventador SVJ die we hier uitlichten is niet zomaar een exemplaar. Het betreft hier namelijk de Lamborghini Aventador SVJ 63 waar zoals de naam al zegt slechts 63 exemplaren van zijn geproduceert. Wat de SVJ 63 zo bijzonder maakt tegenover de normale SVJ is dat deze voorzien is van verschillende extra carbon onderdelen, lichtgewicht magnesium wielen en een van de unieke SVJ 63 kleuren. Een echte topper dus!

 

Wat kan je verwachten van Autosalon van het Noorden?

Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Supercars, Performance auto's, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de carcatwalkshows die ieder uur gegeven worden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

 

BESTEL HIER JE TICKETS

FOLLOW US: