Zeldzame Lamborghini Gallardo Balboni aanwezig

Zeldzame Lamborghini Gallardo Balboni aanwezig

De pagina 'nieuws' wordt steeds een beetje beter gevuld met iconische auto's die tijdens Autosalon van het Noorden aanwezig zullen zijn. Zo werden er al enkele primeurs aangekondigd zoals de Rolls Royce Cullinan, Lamborghini Revuelto en onder andere een Porsche 992 GT3 RS Weissach. In dit artikel kijken we naar een Lamborghini Gallardo Balboni, die erg zeldzaam is. 

Wat moet je weten over deze Lamborghini Gallardo Balboni?

De Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni, vernoemd naar de legendarische testrijder van Lamborghini, is een eerbetoon aan puur rijplezier en achterwielaandrijving. Onder de motorkap van de Gallardo Balboni ligt een krachtige 5.2-liter V10-motor die 550 pk levert aan de achterwielen. Deze configuratie, uniek voor de Balboni-editie, zorgt voor een zeer bevredigende rijervaring met een uitgebalanceerde vermogensafgifte en een opwindend motorgeluid dat typisch is voor Lamborghini's V10-motoren. Het exterieurontwerp van de Gallardo Balboni is stijlvol en herkenbaar, met speciale Balboni-striping en unieke kleuropties die de sportieve aard van de auto benadrukken. 

Wat kun je verwachten tijdens Autosalon van het Noorden?
Kom op 4, 5 en 6 oktober naar Autosalon van het Noorden in Martini Plaza in Groningen en geniet van een weekend met de dikste auto's die Nederland te bieden heeft. Hypercars, supercars, performance kanonnen, klassiekers en nog veel meer zullen te zien zijn op de daarvoor ingerichte themapleinen en stands. Daarnaast zullen er ook auto's rijdend te zien zijn tijdens de shows op de Car Catwalk, die ieder uur worden gehouden. Dit spektakel mag je niet missen. Bestel nu je tickets met korting!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: