De eerste deelnemende bedrijven zijn aangemeld

22 September 2020
De eerste deelnemende bedrijven zijn aangemeld

De eerste deelnemers hebben zich aangemeld en Shield Luxury Automotive Detailing is aanwezig tijdens de Autosalon van het Noorden. Shield is gespecialiseerd in de volledige cosmetica van uw exclusieve auto en werkt met hoogwaardige producten zoals XPEL- lakbeschermingsfolie en Modesta glasscoating.

O.a. deze Porsche 911 Turbo S Special Edition is bij Shield op de stand te zien. 

Bestel nu alvast je tickets en profiteer van €5,- korting tijdens de Ultra Early Bird korting!

Tickets
 

Kom naar de dikste autoshow van Noord Nederland: Autosalon van het Noorden, 18 - 20 september in MartiniPlaza!
 

WAT KAN JE VERWACHTEN
Autosalon van het Noorden is een samenwerking tussen 402 Automotive - marktleider op het gebied van automotive events- en Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusief bezit. Beide partijen bundelen de krachten op verzoek van aanbieders van exclusieve auto's, eigenaren van exclusieve auto's en duizenden autofans uit de Noordelijke provincies. Een aantal onderdelen van dit evenement zijn: Showcars, Shops & Stands, Car Catwalk, Supercar Experience, VIP & Charity Night, Lifestyle. 
 

DATUM EN LOCATIE
In het weekend van 18 tot en met 20 september vindt de eerste editie plaats van dit nieuwe evenement "Autosalon van het Noorden" in het beurscomplex MartiniPlaza in Groningen.
 

TICKETS MET KORTING
Bestel nu jouw entreeticket om te profiteren van de extra grote Ultra Early Bird korting van maar liefst €5,- per ticket! Tickets voor slechts €12,50 i.p.v. €17,50 aan de kassa en zonder service kosten!

Tickets

Tickets
FOLLOW US: