Turien & co. opnieuw hoofdsponsor in 2024

Turien & co. opnieuw hoofdsponsor in 2024

Met trots kunnen wij mededelen dat Turien & Co. ook in 2024 de hoofdsponsor van de Autosalon van het Noorden zal zijn. Turien & Co. is specialist in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Op ons voorstel om zich te verbinden aan deze nieuwe autoshow kwam al vrij snel een positieve reactie.

Al 50 jaar specialist in exclusieve verzekeringen
Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of een vakantiewoning? Dan stelt u hoge eisen aan het verzekeren van uw bezittingen. Onze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en eisen en bieden uw privébezittingen een first-classbescherming.

Regels over onze Premium verzekeringen
De Premium verzekeringen van Turien & Co. zijn bedoeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt.

De dekking van de Premium verzekeringen van Turien & Co. is zeer uitgebreid en bevat unieke dekkingselementen; de premie is bovendien gunstig.

Uw bijzondere bezittingen verdienen de Premium verzekeringen van Turien & Co. Met de Premium autoverzekering van Turien & Co. bent u er zeker van dat uw kostbare bezit in goede handen is…


Turien & Co. Premium: more than just insurance

www.turienpremium.nl

FOLLOW US: