Turien & co. is hoofdsponsor van Autosalon van het Noorden

25 September 2020
Turien & co. is hoofdsponsor van Autosalon van het Noorden

Met trots kunnen wij mededelen dat wij Turien & Co. als hoofdsponsor van de Autosalon van het Noorden hebben kunnen vastleggen. Turien & Co. is specialist in het verzekeren van exclusieve en klassieke auto’s. Op ons voorstel om zich te verbinden aan deze nieuwe autoshow kwam al vrij snel een positieve reactie.

Al 50 jaar specialist in exclusieve verzekeringen
Bezit u een bijzondere (sport)auto, een rietgedekt pand, een kostbare inboedel, een sloep of een vakantiewoning? Dan stelt u hoge eisen aan het verzekeren van uw bezittingen. Onze verzekeringen zijn speciaal afgestemd op uw wensen en eisen en bieden uw privébezittingen een first-classbescherming.

Regels over onze Premium verzekeringen
De Premium verzekeringen van Turien & Co. zijn bedoeld voor de beter gesitueerde particulier die meer van een verzekeringsoplossing verwacht dan de gemiddelde commodityverzekering aan dekking biedt.

De dekking van de Premium verzekeringen van Turien & Co. is zeer uitgebreid en bevat unieke dekkingselementen; de premie is bovendien gunstig.

Uw bijzondere bezittingen verdienen de Premium verzekeringen van Turien & Co. Met de Premium autoverzekering van Turien & Co. bent u er zeker van dat uw kostbare bezit in goede handen is…


Turien & Co. Premium: more than just insurance

www.turienpremium.nl

Tickets
FOLLOW US: